Clinicdagen Februari 2022

Tekst "Zitles op 'Giovanni the Joker' Les van Marco Boavista"

In februari worden er een heel weekend clinics georganiseerd bij Stal Ter Maars in Onstwedde. Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 februari kun je zitlessen volgen van Marieke op ‘Giovanni the Joker’. Daarnaast kun je op zondag 20 februari deze zitlessen combineren met een dressuur of Working Equitation les van Marco Boavista van Boavista Equine. Uiteraard kun je deze clinic ook volgen als duoles of zonder combinatie met een zitles.
Het is natuurlijk wel dé kans bij uitstek om hetgeen wat je net geleerd hebt in een zitles, in de praktijk te brengen onder goede begeleiding!

De zitles is duurt 30 minuten, de dressuur of Working Equitationles 45-60 minuten. Als je gebruik wilt maken van een duoles, zonder dat er vooraf een partner bekend is, is dit onder voorbehoud van voldoende opgave.

Zitles Giovanni The JokerPrivéles dressuur of Working Equitation* Duoles dressuur of Working Equitation*
Leden PSV Ter Maars€ 25€ 65€ 47,50
Niet-leden PSV Ter Maars€ 27,50€ 67,50€ 50
* Lessen in het Engels

Mocht je mee willen doen geef je dan op via onderstaand formulier.

Let op: Als je je inschrijft voor een duoles waarbij de partnerlesrijder bekend is, vermeld bij de opmerkingen dan de naam. Anders kunnen we hier geen rekening mee houden bij het inplannen. Beide ruiters dienen zich individueel aan te melden.
Indien het gewenst is gebruik te maken van een paard van Stal Ter Maars kan dit ook aangegeven worden bij de opmerkingen.

  Leskeuze

  Voorkeurdagdeel

  Keuze voor Dressuur/Working Equitation


  Ja! Graag ontvang ik updates over aankomende events bij Stal Ter Maars

  Indien je je al opgegeven hebt, maar je toch wilt afmelden, ga dan naar de afmeldpagina.
  Let wel op; indien je je afmeld binnen 5 werkdagen voor de clinic , wordt het lesgeld wel geïnd

  Schuiven naar boven